Websites zijn dynamisch en hebben regelmatig een update nodig. Nieuwe content, technische updates en grafische wijzigingen helpen je online prestatie te behouden en te verbeteren. Denk aan je positie in Google en de gebruikerservaring van je bezoekers.

Wil je meer weten?

Conversiegericht

Heb je al kritisch gekeken naar de conversiegerichtheid van je website? Voor je bezoeker moet duidelijk zijn welke acties hij of zij moet ondernemen. Content die rekening houdt met jouw funnel en customer journey en duidelijke call-to-actions helpen daarbij.

Online visitekaartje

Maar bovenal wil je dat jouw website er goed uitziet en past bij wat je met je bedrijf wil uitstralen. Dus zorgen we ervoor dat de grafische vormgeving goed zit, je website goed werkt, dat je website veilig is en dat-ie responsive is en er dus op elk device gelikt uitziet.

Content voor je website

Ben je op zoek naar SEO-teksten <link naar: SEO>, de juiste fotografie <link naar: Fotografie> of een losse landingspagina <link naar: Landingspagina’s>? Ook daar helpen we graag bij! Onze tekstschrijvers en fotografen hebben veel ervaring met het schrijven van webteksten en schieten van mooie webfoto’s.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Bouw een nieuwe website of verbeter mijn bestaande website


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Bojoura Binnekamp

profilepicture

Jan Verheul