Landelijke campagne gericht op mkb-ondernemers

De loondoorbetalingsverplichting, de Wet Poortwachter, de Arbowet: mkb-ondernemers krijgen met veel wettelijke verplichtingen te maken als een van hun medewerkers langdurig uitvalt. Maar er zijn nieuwe afspraken! De MKB verzuim-ontzorgverzekering is hier onderdeel van. Om ondernemers hierover te informeren schakelde MKB-Nederland onze hulp in.

De vraag.

Hoe zorgen we dat mkb-ondernemers in Nederland weten dat de nieuwe MKB verzuim-ontzorgverzekering er is?

De oplossing.

Een campagne die de ondernemer triggert! Het concept spreekt de ondernemer aan en legt tegelijkertijd een inhoudelijke link naar ‘loondoorbetaling bij ziekte’.

Website

De website loondoorbetalingbijziekte.nl vormt de basis van de campagne. Hier vinden ondernemers meer informatie over de nieuwe afspraken en wat de MKB verzuim-ontzorgverzekering precies inhoudt.

Communicatietoolkit

Naast directe communicatie richting de ondernemer, bereiken we hen ook via branche- en partnerorganisaties. Deze partijen vinden op de website een communicatietoolkit die hen hierbij helpt. In de toolkit zit onder andere…

… een infographic die de voordelen van de MKB verzuim-ontzorgverzekering laat zien.

…een korte animatie die partners op hun socialmedia-accounts kunnen plaatsen.

…een advertentie die partners in hun ledenblad kunnen plaatsen.

…een digitale nieuwsbrief die partners zo aan hun leden kunnen sturen.

… en nog veel meer!

Het resultaat.

De resultaten laten nog even op zich wachten. We gaan de campagne namelijk pas in de loop van 2020 actief communiceren. Maar een goede basis staat alvast!

Kunnen we jou ook helpen met een campagne? Neem vrijblijvend contact met ons op!