Meesterlijk mooie website

Via Meestertitel.eu kunnen bakkers zich aanmelden voor een praktijkexamen om de titel Meester Boulanger en/of Meester Patissier te behalen. Omdat de website nog niet responsive was en Meestertitel graag een nieuwe look & feel wilde, schakelden zij ons in.

VRHL’s vormgevers ontwierpen en ontwikkelden een responsive website voor Vereniging de Meesters. De website heeft een nieuwe look & feel, is nu beter beheerbaar en goed vindbaar in Google.

Meesters-vormgeving-website

Functioneel ontwerp

Om te beginnen maakten wij een functioneel ontwerp. Uiteraard is er bij dit ontwerp rekening gehouden met de huidige UX-standaarden (gebruiksvriendelijkheid) en trends op gebied van webdesign.

Meesters-website-ontwerp

Ontwikkeling front-end

Daarna maakte onze art director een ontwerp voor de website die we vervolgens in HTML5 & CSS3 hebben gebouwd en in allerlei browsers hebben getest.

Responsive

De website is nu responsive. Dat betekent dat je die zowel op desktop als tablet en smartphone goed kunt bekijken. Daarbij worden responsive sites beter geïndexeerd door Google en andere zoekmachines.

Meesters-responsive-design

Ontwikkeling back-end

VRHL ontwikkelde de back-end waar teksten, foto’s, nieuwsberichten en agenda-items in aangepast en toegevoegd kunnen worden. Ook hebben we een koppeling met Google Analytics gemaakt waar Meestertitel de bezoekcijfers op elk gewenst moment kan inzien.

Meesters-ontwerp-site

Testen en live

De website is door VRHL én Vereniging de Meesters zelf uitgebreid getest voordat die live ging.

Meesters-nieuwe-website

Nieuwe website?

Ook op zoek naar een nieuwe look & feel voor jouw website of wil je je website responsive maken? Mail of bel ons gerust. Wij helpen je graag!