Nieuwe website voor drie uitvaart-ondernemingen

Wie in Den Haag en het Groene Hart op zoek gaat naar een uitvaartonderneming, komt daar via mond-tot-mondreclame vaak terecht bij een van de drie ondernemingen: Engelen & Spoor, Hodie Mihi Cras Tibi of De Horsten Uitvaartonderneming. Alle drie zijn het uitvaartorganisaties met een grote naamsbekendheid en hoge kwaliteitsmaatstaven. De drie bedrijven werken bovendien onderling veel samen en zijn gevestigd in één pand aan de Jan van Nassaustraat in Den Haag. Om de drie ondernemingen ook online beter vindbaar te maken, werden ook hier de drie bedrijven ‘onder één dak’ geplaatst. En wel onder het dak van de Nassau Uitvaartgroep (http://www.nassau-uitvaartgroep.nl). VRHL bedacht het bijbehorende logo en maakte de nieuwe website.

Look & feel op maat

Vervolgens zijn de wireframes en het functioneel ontwerp voor de vier sites gemaakt. Een look & feel is bedacht die past bij alle drie de ondernemingen, maar die ze ook ieder hun eigen identiteit geeft. De drie uitvaartorganisaties zijn via de groepsnaam en op hun eigen naam makkelijk online te vinden.

SEO-proof en passend

Inhoudelijk ligt de focus van de site op contactinformatie verstrekken en goed informeren over wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart. De kunst was bovendien om de persoonlijke betrokkenheid en inzet van de beoefenaars van dit bijzondere beroep om te zetten in woorden. De keuze van een uitvaartonderneming is immers een zeer persoonlijke, die je vaak baseert op de ervaringen van anderen. VRHL maakte deze slag en schreef alle teksten SEO-proof.

Nassau Uitvaargroep

Zelf beheren in WordPress CMS

De sites zijn custom gebouwd in WordPress en kunnen via het WordPress CMS met een VRHL-sausje zelf beheerd worden. Natuurlijk ondersteunen wij de organisaties met een supportabonnement waarmee we kleine aanpassingen snel door kunnen voeren. Verder ondersteunen we de Nassau Uitvaartgroep-organisaties met het schrijven van blogs zodat er regelmatig nieuwe content op de site staat. Interessant voor klanten én goed om gevonden te worden in Google.

Benieuwd? Kijk dan op http://www.nassau-uitvaartgroep.nl.

Nassau Uitvaargroep