Een bijzonder afscheid

Een afscheid van een dierbare moet bijzonder zijn. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan Engelen en Spoor Uitvaartverzorging, Hodie Mihi Cras Tibi of De Horsten Uitvaartverzorging: drie uitvaartorganisaties in de regio Den Haag, die samen onder Nassau Uitvaartgroep vallen. Maar hoe zien hun uitvaarten er precies uit? En wat voor sfeer stralen ze uit? Wij brachten dat in beeld met drie mooie impressievideo’s.

Script, video en montage

VRHL maakte drie impressievideo’s van een afscheid verzorgd door Engelen en Spoor Uitvaartverzorging, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten Uitvaartverzorging. Vooral de sfeer en de persoonlijke betrokkenheid van de uitvaartondernemers komen in de video’s naar voren. De uitvaartorganisaties zetten zich bij elke uitvaart met hart en ziel in om een passende uitvaart te verzorgen voor de overledene en de nabestaanden. Naast de video-opnames, muziek en montage schreven wij ook het script voor de voice-overteksten. Wij zijn trots op het resultaat!

Engelen en Spoor

Hodie Mihi Cras Tibi

De Horsten

Online beter vindbaar

Om de drie ondernemingen online beter vindbaar te maken, ontwierpen en maakten wij eerder al nieuwe websites voor Engelen en Spoor, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten.

Ook een impressievideo?

Wil jij ook een bedrijfs- of impressievideo? Van je werk, diensten of producten? Bel of mail even!