Nieuw design voor Toxic

Toxic ondersteunt klanten die met chemische producten werken en helpt bij het registreren en het communiceren met medewerkers over (werken met) chemische stoffen. Dit zijn zowel organisaties met 500 verschillende chemische producten als kleinere organisaties die maar 10 chemische producten moeten registeren en updaten. Voor een nieuw design en logo klopte Toxic bij ons aan. Wij gingen aan de slag en ontwierpen een nieuwe website, een nieuw logo en voerden de nieuwe stijl door in Toxics informatiefolder.

Nieuw design website

We maakten een nieuw ontwerp voor de website. Bekijk het resultaat hieronder of klik zelf even door de website Toxic.nl heen.

Toxic-2017-website

Toxic-2017-website-pagina
Toxic-2017-website-cijfers

Toxics nieuwe logo

Op de nieuwe website zie je ’t al staan: het nieuwe logo! Toxic wilde een passend logo dat veiligheid uitstraalt en een internationale uitstraling heeft. Onze art director heeft goed nagedacht en het logo naar aanleiding van onderstaande vormen en kleuren opgebouwd: een molecuul, een giftige kikker en de vorm van een x:
Ontwerp logo Toxic

We zijn trots op het resultaat:
Toxic-2017-logo

Folder nieuwe stijl

Om de nieuwe stijl, kleuren en het nieuwe logo overal door te voeren, hebben onze vormgevers ook de huidige folder opnieuw vormgegeven. Helemaal in de nieuwe stijl!

Toxic-2017-folder

Nieuwe website?

Wil jij ook een nieuw design, een nieuwe website of een nieuw logo? Neem vrijblijvend contact met ons op!