Nieuwe website Goedhart

Goedhart is een familiebedrijf, begonnen in 1919 in Alphen aan den Rijn met een bouwmaterialengroothandel en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen. Als franchisenemer van Intergamma exploiteren zij 17 bouwmarkten van de formules GAMMA en KARWEI. Allemaal in de Randstad. Ook zijn ze, met Bouwcenter Goedhart, nog steeds actief in de bouwmaterialengroothandel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er meer dan 900 mensen werken en dat er voortdurend vacatures zijn die vervuld moeten worden. Wij maakten een nieuwe corporate website met als belangrijkste functie: personeelswerving.

De vraag

Bedenk, ontwerp en ontwikkel een nieuwe responsive website voor het Bouwcenter, Gamma, Karwei én het hoofdkantoor van Goedhart. Deze website heeft zowel een corporate functie als een gebruiksvriendelijk vacaturegedeelte. Houd rekening met de verdeling in bijbanen, stages, werken op het hoofdkantoor en een carrière in het bouwcenter of de bouwmarkt.

De oplossing

VRHL maakte het UX-design en het grafisch ontwerp voor de nieuwe website en ontwikkelde deze ook. Net als de content: we interviewden enthousiaste medewerkers en maakten hier video’s en verhalen van, allemaal met het concept ‘resultaat met plezier’ als uitgangspunt. Op de website staat nu algemene info over Goedhart, alle locaties en vestigingen van bouwmarkten overzichtelijke bij elkaar, nieuwsberichten, agenda, blogs en een uitgebreid ‘werken bij’ gedeelte. Het vacaturegedeelte van de website hebben we gekoppeld met AFAS, zodat nieuwe vacatures automatisch op de website doorgeplaatst worden.

Het resultaat

Een prachtige nieuwe responsive website voor Goedhart! Heb jij ’m al bekeken? Oh, en zoek je een leuke (bij)baan? Neem dan ook een kijkje! 🙂

Wil jij dit ook? Neem vrijblijvend contact met ons op!