Nieuwe website MD Service toont het onzichtbare

MD Service levert haar werk bij voorkeur zo onzichtbaar mogelijk af. De elektrotechnische installaties en bekabeling die ze aanleggen wil je in je huiskamer of kantoor niet terugzien. Hoe geef je dit bedrijf dan een gezicht op haar nieuwe website?

Dat deden we door juist een heel visueel aantrekkelijke site te bouwen. De nieuwe website www.mdservice.nl laat zien hoeveel comfort en gemak de installaties van MD Service bieden: de kapsalon die de coiffures van klanten perfect uitlicht of de prachtige moderne villa waarin je via domotica alle installaties vanuit een centraal bedieningspaneel aanstuurt. De nieuwe pay-off luidt dan ook: “Alles wat je niet ziet, maar wat zorgt voor comfort in bedrijf en thuis”.

MD-Service-2

WordPress website met eenvoudig CMS

VRHL/// Online dacht de structuur van de website uit, ontwierp het design, rekening houdend met de nieuwste UX-standaarden en bouwde de site in WordPress. Het WordPress CMS werd daarbij vereenvoudigd naar een VRHL CMS waarin je alleen de pagina’s ziet die je nodig hebt. MD Service kan de site daardoor eenvoudig zelf bijhouden. De site is uiteraard responsive en de teksten zijn SEO-vriendelijk geschreven.

MD-Service-1

MD Service installeert en repareert elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie en domotica. Bovendien loopt het bedrijf voorop in de installatie van laadpunten voor elektrisch vervoer.

MD-Service-3

VRHL/// Online verzorgde alle aspecten van de website: concept, structuur, UX-design, content en techniek. Ook toe aan een frisse nieuwe website? Neem dan contact met ons op.