Vernieuwde website voor Café 1640

Café 1640, voorheen nog het Schoutenhuis, heeft het café gerestyled en ook hun online middelen daarop aangepast. De inrichting is compleet veranderd, moderner en daarmee totaal anders dan hoe het was. Café 1640 is het oudste gebouw van Alphen aan den Rijn gebouwd in het jaar 1640. De bediening bestaat uit enthousiaste medewerkers met een lichte beperking.

De vraag.

De inrichting van het complete café werd onder handen genomen. De huisstijl en website konden niet uitblijven. Café 1640 had behoefte aan heldere, toegankelijke teksten en een nieuw ontwerp voor de website. Zodat mensen makkelijk alle info kunnen vinden.


Dit project was een samenwerking met Manouk. Manouk is vrijwilliger bij Café 1640 en heeft de huisstijl ontworpen. VRHL heeft op basis van deze huisstijl een compleet nieuwe website gebouwd. Op de website vind je meer informatie over de menukaarten, het personeel, maar ook de verschillende arrangementen die worden aangeboden door het café. Het handige aan deze website is dat Café 1640 zelf de menukaart kan aanpassen.

De oplossing.

Het bouwen van een website die een breed publiek aanspreekt. Het publiek van het Schoutenhuis bestond voornamelijk uit oudere gasten. Deze nieuwe website spreekt een breed publiek aan, is makkelijk in gebruik en laat op een leuke manier de gezichten achter het team van 1640 zien.

Het resultaat.

Een prachtige vernieuwde website voor Café 1640! Benieuwd? Bekijk de toffe blogs en nieuwsberichten onder actueel. Of reserveer direct voor een ontbijt, lunch of borrel.

Wil jij dit ook? Neem vrijblijvend contact met ons op!