Groen wonen met alle comfort

Rijswijk Buiten

De Langen en Van den Berg ontwikkelt aan een groene laan in Rijswijk Buiten 4 moderne twee-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben een grote tuin, kunnen naar wens worden ingedeeld, zijn geheel gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. Oftewel: lekker groen wonen met alle comfort. Wat ons betreft alle ingredienten voor een snelle en succesvolle verkoop.

De vraag

Bedenk een naam en een passende campagnehuisstijl voor dit nieuwbouwproject. Ontwikkel vervolgens een mooie verkoopbrochure, verkoopmappen, een verkoopbord, advertenties en een website waar geinteresseerden meer informatie kunnen vinden, zodat de woningen zo snel mogelijk verkocht kunnen worden.

De oplossing

De woningen liggen aan een korte straat in Rijswijk Buiten, de Rijshout. Deze straatnaam hebben wij omgetoverd tot een mooie projectnaam: Reyshout. Hierbij hebben we een chique huisstijl ontwikkeld, waarbij we gebruik hebben gemaakt van glanslaminaat en donkere kleuren. In het logo is vooral groen verwerkt vanwege de duurzaamheid en de groene ligging. Het logo bestaat uit vier elementen die staan voor het aantal woningen. Met deze huisstijl hebben we een aantal middelen ontwikkeld om de verkoop te ondersteunen en een project website gebouwd waar mensen hun interesse konden aangeven. De website en de brochure zijn nog online te bekijken: https://reyshout.nl/. Daarnaast hebben we een korte periode Facebook advertising ingezet om voldoende geïnteresseerden te bereiken voor de start verkoop. Mocht je nog interesse hebben… Helaas, alle woningen zijn al verkocht! Maar, De Langen en Van den Berg gaat nog meer mooie woningen bouwen waar je van op de hoogte kunt blijven: https://landerijenvansion.nl/. Ook deze naam, huisstijl en website is uit de keuken van VRHL.

De resultaten

17 mei 2019 was de sluiting van de insluiting. Een maand later waren alle woningen verkocht. Wij hadden een blije opdrachtgever, en zij hadden hele blije kopers!

Wil jij dit ook? Neem vrijblijvend contact met ons op!