Een betere toekomst dankzij Macheo

Macheo is een stichting met maar één doel: creating a fairer future for Kenya’s children. Dat betekent dat al hun activiteiten gericht zijn op eerlijker kansen creëren voor een betere toekomst voor kinderen in Kenia.

De vraag

Ontwerp en ontwikkel een nieuwe compacte website voor Macheo, waarbij geïnteresseerden heel overzichtelijk informatie over de stichting kunnen vinden. Het doel van de website is donaties werven.

De oplossing

We maakten een nieuwe, overzichtelijke website voor Macheo. De site heeft veel beleving; je vindt er persoonlijke verhalen van kinderen uit Kenia, uitleg over de Macheo Methode en een donatieformulier via Mollie. De website heeft een eenvoudig WordPress-cms, waarmee de opdrachtgever makkelijk pagina’s kan wijzigen en nieuwe pagina’s kan aanmaken.

Het resultaat

Een hele gebruiksvriendelijke website met moderne vormgeving en veel fotografie. Bovendien is de website gemakkelijk te onderhouden. Op dit moment is ook de internationale site in ontwikkeling. Dit wordt een identieke site in het Engels met ruimte voor eigen nieuwsberichten en doneren via creditcard.

Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw website? Of heb je een andere vraag? Laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier (algemeen)