Pittige website voor de technische groothandel

PiTtiG is de Praktijkacademie voor technische groothandels. PiTtiG heeft mbo- en hbo-opleidingen en losse trainingen op het gebied van sales, inkoop en logistiek, specifiek door de branche. Voorheen waren deze opleidingen te vinden op drie aparte domeinen: pittigsales.nl, pittiginkoop.nl en pittiglogistiek.nl.

De vraag.

Ontwerp en ontwikkel een nieuwe opleidingswebsite waar alle drie de segmenten op samenkomen en waar bezoekers snel en makkelijk de opleiding kunnen vinden die bij hen past.

De oplossing.

VRHL maakte een spiksplinternieuwe website, inmiddels te vinden op www.praktijkacademiepittig.nl. Op deze website is te zien welke opleidingen binnenkort van start gaan, wat het aanbod is (eenvoudig te filteren op segment en soort opleiding/training) en hoe cursisten de opleidingen ervaren hebben. Vanzelfsprekend kun je je ook direct aanmelden voor een opleiding of meer informatie opvragen. De website is voorzien van een eenvoudig te gebruiken cms, waarmee de opdrachtgever zelf eenvoudig opleidingen kan toevoegen en wijzigingen kan aanbrengen.

Het resultaat.

Een veel gebruiksvriendelijker website met een aansprekende en professionele positionering van de praktijkacademie. De opdrachtgever is er blij mee: dus wij ook! We gaan nu van start met online marketing (link naar online marketing pagina) campagnes om leads te genereren voor de praktijkacademie.

Wil jij dit ook? Neem contact met ons op!