Stap Reizen en Trap Reizen nieuwe stijl

Stap Reizen verzorgt bijzondere wandelvakanties door Zuid-Europa. Trap reizen is onderdeel van Stap Reizen en organiseert mooie fietsvakanties, ook door Zuid-Europa. Voor beiden reisorganisaties ontwierpen wij een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website.

Bij Stap Reizen kun je verschillende wandelvakanties boeken: een standplaats-wandelreis, een trektocht, eilandhoppen, een culturele wandelrondreis met kortere wandelingen en een short break. Trap Reizen is ook specialist in actieve vakanties, maar dan op de fiets. Zo biedt de reisorganisatie fraaie en comfortabele fietsvakanties voor iedereen die vanaf de fiets ontspannen een streek of land in Zuid-Europa wil leren kennen.

Corporate identity

Voor zowel Stap Reizen als Trap Reizen verzorgde VRHL het ontwerp en de vormgeving van het nieuwe logo en nieuwe visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Onze vormgevers hebben hierbij goed nagedacht over passend beeld. Zo zijn er voeten in het nieuwe logo van Stap Reizen en fietsbanden in het nieuwe logo van Trap Reizen verwerkt.

Stapreizen-2

Stapreizen-4

Stapreizen-6

Ontwerp website

Ook maakten onze vormgevers een nieuw ontwerp voor de website van Stap Reizen en Trap Reizen, met het nieuwe logo, mooie beelden en waarbij alle wandelvakanties overzichtelijk worden weergegeven. Hieronder is het ontwerp voor de website van Stap Reizen afgebeeld.

Stapreizen-1

Stapreizen-3

Stapreizen-5

Nieuwe huisstijl?

Wil jij ook een nieuw logo of een nieuwe huistijl? Bel of mail ons even. Dan helpen we je verder!