Thuis bezorgen? Vrhl bouwt snel jouw webshop!

Gerechten bij je gasten thuis bezorgen doe je het handigst met een webshop. Wij ontwikkelden een superhandige module waarmee je binnen een handomdraai je eigen webshop hebt, die je helemaal zelf kunt beheren.

De vraag.

Meerdere vragen eigenlijk, want onder andere Bij Hen, De Schaapskooi en Restaurant Sophie vroegen ons snel en simpel een webshop te bouwen. Waar hun gasten op een gebruiksvriendelijke manier hun gerechten kunnen uitzoeken en hun bestelling kunnen plaatsen. En waar de restaurantmedewerkers gemakkelijk gerechten kunnen toevoegen en wisselen, bestellingen kunnen afhandelen, bezorgtijden kunnen aanpassen, enzovoorts.

De oplossing.

Een simpele, maar professionele webshop in de eigen huisstijl. We hebben een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (WordPress) toegevoegd, zodat gerechten makkelijk aangepast kunnen worden, foto’s kunnen worden toegevoegd en andere content kan worden aangepast en toegevoegd.

Het resultaat.

Het resultaat kun je het beste zelf beoordelen. Via de links zie je de door ons gebouwde webshop van Bij Hen, De Schaapskooi en Restaurant Sophie. O, en als je er dan toch bent; bestel meteen iets lekkers voor vanavond in het kader van zelf de slingers ophangen en #steundehoreca!