Online lees je op een heel andere manier dan offline. Er zijn honderden, misschien wel duizenden, prikkels op het web: voor je het weet heeft je lezer doorgeklikt naar misschien wel je concurrent. Grijp je lezer daarom al met de eerste woorden van elke socialmediapost!

Wil je meer weten?

Relevante content

Je wilt je volgers relevante en interessante informatie geven. Content waar je publiek echt iets aan heeft! Wij denken hier graag over mee en schrijven jouw socialmediateksten. We kennen de ins en outs van de algoritmes van socialmediakanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn en stemmen daar social media teksten op af. En we dagen je publiek uit om actie te ondernemen.

Meer dan tekst…

Natuurlijk heb je op social media meer dan alleen tekst nodig. Zeg je social, dan zeg je beeld en video! Ook daar helpen we je graag mee. Zo heb jij straks een kant-en-klaar social media bericht dat je zo kunt plaatsen.

Contentstrategie

Voor het zover is, schrijven we een contentstrategie. Hierin sommen we op hoe wij jou socialmediakanalen de komende periode willen gaan vullen, hoe vaak we gaan posten, welke onderwerpen/rubrieken we daarvoor gebruiken, etc.

Contentkalender

Een onderdeel van de contentstrategie is de contentkalender. Hierin staan de voor jouw doelgroep belangrijke (feest)dagen, zoals Valentijnsdag en Kerstmis, maar ook Donut Dag en Fiets Naar Je Werk Dag. Naar aanleiding hiervan bedenken we tijdens het schrijf- en vormgeefproces leuke inhakers.

Berichten plaatsen

En heb je nu echt geen minuut over op je drukke dag? Dan plaatsen wij de social media berichten gewoon voor je. Geen probleem!

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Let’s go social


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Bojoura Binnekamp

profilepicture

Manon Louwers