Campagne BSL

Bohn Stafleu van Loghum (afgekort BSL) ondersteunt studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg met betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Via de webshop verkoopt BSL boeken, vakbladen, e-learnings en andere producten aan deze professionals. Om BSL’s vierdaagse kortingsactie te promoten, zette we een Facebook advertising campagne op en maakten we een header voor op de website.

Facebook advertising campagne

Voor Facebook bedachten onze social specialisten een gerichte campagne met als doel: zoveel mogelijk websitebezoekers en zoveel mogelijk boeken verkopen! We hebben onder meer een carrousel-advertentie ingezet: hierbij zien Facebookgebruikers vijf afbeeldingen waar zij doorheen kunnen sliden als ze de advertentie in hun nieuwsoverzicht voorbij zien komen. We hebben meerdere carrousel-advertenties ingezet, gericht op verschillende doelgroepen. Dagelijks monitorden we de resultaten en stuurden – in overleg met BSL – bij waar nodig. Behalve het instellen van de advertentie schreven we ook de teksten, maakten we de foto’s en verzorgden we de vormgeving.

BSL-webshop-3

Website header

Om de 4-daagse kortingsactie ook op de website naar voren te laten komen, maakte onze vormgever een mooie header voor op de website:

BSL-webshop-1

Ook een Facebook advertising campagne?

Wil jij ook een campagne op Facebook? Bel of mail ons even, dan helpen we je verder!