Een potje herrie maken

Theater Castellum is verbouwd. Het was een flink traject met wat ongewenste hobbels onderweg. Maar uiteindelijk draaide op 29 januari dit jaar de eerste film in de bioscoop en stond op 1 februari het eerste optreden op de planken. Het team van Castellum heeft de rode loper uitgerold voor iedereen die naar de film of het theater wil.

De vraag.

Of we herrie konden maken. Iedereen in Alphen laten weten dat de pauze eindelijk voorbij is. Dat je bij Castellum weer kunt kijken, luisteren én genieten. En ja, natuurlijk hebben we dat gedaan. Want wat is er leuker dan herrie maken?

De oplossing.

Diverse uitingen passeerden de revue. Via social media animaties met Tineke Schouten, Renee van Kooten en Trijntje Oosterhuis in de hoofdrol. Op bijna elke hoek van de straat hingen A0-posters met de eerste voorstellingen. Je kon gratis naar de eerste bioscoopvoorstellingen. En uiteraard werd een kleurrijk programmaboek verspreid.

Het resultaat.

Het publiek weet Castellum weer te vinden. Voor het theater én de bioscoop. Eenmaal binnen vinden bezoekers eenvoudig de weg, via de signing die we daarvoor ontworpen hebben. En met diverse, heldere narrowcasting-displays in het gebouw wordt iedereen uitgebreid geïnformeerd over de komende voorstellingen.