Personeels-advertentie nodig? Schakel VRHL in!

Je bent op zoek naar één of meerdere nieuwe medewerkers voor je bedrijf. Maar hoe schrijf je een goede vacaturetekst? Wat voor foto zet je erbij? En waar plaats je de vacature: in de krant, op je website of op Facebook? Of allemaal? Een goede vacature heb je niet 1, 2, 3 gemaakt. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken en plaatsen van een personeelsadvertentie? Schakel dan VRHL in en vind super snel de perfecte nieuwe werknemer voor jouw bedrijf.

Vacaturetekst én beeld

Wij maakten onder andere al onderstaande personeelsadvertenties voor bedrijven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Die plaatsten we op eigen website, Alphens.nl en Facebook. Hieronder zie je steeds het facebookbericht om te laten zien hoe vaak vacatures worden gedeeld en hoeveel er wordt gereageerd, vooral als de vacature ook nog via Facebook Advertising wordt geboost. Dit kan al voor een laag bedrag, we adviseren je graag!

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Bel of mail ons even. Dan maken en plaatsen wij een passende vacature en vind je supersnel de perfecte nieuwe werknemer voor jouw bedrijf.