Een magazine verdiept, belicht verschillende kanten en laat anderen voor jou spreken. Bij de juiste benadering en vormgeving is het een cadeautje om te krijgen en blijft het nog lang op tafel liggen. En dat… kan geen enkel online middel.

Al 25 jaar maken wij branchemagazines, jubileumtijdschriften, private label tijdschriften en personeelsbladen van begin tot eind. We beginnen op strategisch niveau met een bladformule en een eerste ontwerp. Daarna kunnen we aan de slag met de redactie (tekst en beeldredactie) en de vormgeving. Ook het drukwerk en de verzending van je magazine kunnen wij voor onze rekening nemen.

Wil je meer weten?

Redactionele formule magazine

Gaan we een compleet nieuw magazine voor je maken? Dan is het vaak goed om te beginnen bij een redactionele formule. Hierin vragen we ons af wat het doel van het magazine is, wie de lezer is en wat die lezer interessant vindt. Aan de hand daarvan omschrijven we de uitstraling en de tone-of-voice van je blad en gaan we vervolgens dieper in op de inhoud van het magazine. We kiezen bladpijlers (overkoepelende onderwerpen die altijd terug komen in je magazine) en bijbehorende rubrieken.

Ontwerp

In het ontwerp laten we zien hoe de keuzes die we in de redactionele formule hebben gemaakt, er in de vormgeving uit komen te zien. We kunnen ook je bestaande magazine restylen. In dat geval bespreken we jouw wensen voor het nieuwe ontwerp en gaan we aan de hand daarvan aan de slag. In het ontwerp komt alles bij elkaar; kleurgebruik, fotografie, typografie enzovoorts. Meestal ontwerpen we eerst de cover en een aantal redactionele pagina’s, zodat jij een goed beeld krijgt van het geheel. De complete vormgeving start vervolgens als de redactie gereed is.

Redactie

Verhalen maken wij als geen ander, dus ook de redactie kun je door ons laten verzorgen. Onze redacteuren denken mee over interessante invalshoeken, maken een overzichtelijke redactielijst en schrijven vervolgens de mooiste artikelen, aan de hand van bestaande content, research of interviews.

Alleen redactie of alleen vormgeving

Wil je zelf teksten schrijven, maar de vormgeving aan ons overlaten? Of wil je juist dat wij teksten schrijven, maar heb je zelf een goede vormgever in huis? Dan kan dat natuurlijk ook!

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Let’s talk about magzines!


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Bojoura Binnekamp

profilepicture

Manon Louwers