Inspiratie voor buitenleven

Een boerderijtje met wat kippen en een geit. Je eigen groente verbouwen en in alle rust genieten van de seizoenen. Of je hier nu over droomt of dat het je eigen leven weerspiegelt, het magazine Landleven is aantrekkelijk voor beiden.

Geïnspireerde lezers

Landleven = echt, praktisch, herkenbaar, landelijk en inspirerend. Dat blijkt wel uit de reacties van abonnees (65.000 vaste abonnees) en andere lezers (120.000 exemplaren betaalde oplage). Recepten worden uitgeprobeerd, klussen worden gedaan. En de resultaten daarvan worden in foto’s, mailtjes en via social media veelvuldig met Landleven gedeeld.

Vormgeving

In 2006 was het magazine Landleven, uitgegeven door Reed Business, op zoek naar een nieuw vormgeefteam. De uitgever klopte bij VRHL Content en Creatie aan. Wij grepen deze kans uiteraard met beide handen aan. Sindsdien maken onze vormgevers elke maand met heel veel liefde en aandacht een nieuwe Landleven. In 2017 heeft het magazine een restyling gehad. Onderstaande editie is de laatst uitgegeven Landleven, de wintereditie met onder andere 5 heerlijke schaatsverhalen en kruidige wintergroentes. Onze vormgevers zijn zo trots als een pauw op de vernieuwende vormgeving van Landleven.

magazine-landleven

Landleven Gezond Lekker

Naast reguliere edities geven wij ook een aantal bewaarnummers mooi en inspirerend vorm, zoals deze Landleven Gezond Lekker.

Landleven-gezond-lekker-3

Landleven-gezond-lekker-3

Landleven-gezond-lekker-3

Landleven-gezond-lekker-3

Beleef Landleven

Landleven organiseert ook events. Wij zorgden er met het concept en de uitwerking van een complete campagne voor dat er voldoende bezoekers kwamen op Beleef Landleven, 11 tot en met 13 september 2015 in het Openluchtmuseum in Arnhem.

Je scoort Landleven in Nederland én België. Of je neemt natuurlijk een abonnement. En wil jij ook zo’n mooi vormgegeven magazine? Neem gerust contact met ons op!