De beste keus van de Consumentenbond: Vrhl

De Consumentengids, wie is er niet groot mee geworden? Heel veel Verheulio’s (of hun ouders) in ieder geval wel. Bij ons ging dan ook de vlag uit toen wij de ‘beste keus van de Consumentenbond’ bleken na een selectietraject voor de vormgeving van alle titels van deze gerenommeerde en ook nog eens hele leuke club uit Den Haag.

De Consumentenbond is sinds 1953 dé vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van alle consumenten. Ze hebben ruim 500.000 leden. De Consumentenbond doet onafhankelijk onderzoek naar producten en diensten die voor consumenten een financiële of emotionele impact hebben. De resultaten worden gepubliceerd in de Consumentengids met een oplage van – niet schrikken – 300.000 exemplaren. Ook vind je ze op de website en via de social media van de Consumentenbond én in drie special interest-bladen: de Geldgids, de Digitaalgids en de Gezondgids.

Voor deze titels zocht de Consumentenbond een nieuw vormgeefbureau. En zo kwamen ze bij ons terecht, want misschien weet niet iedereen dat over ons, maar wij zijn bladenmakers in hart en nieren. Na een kennismaking en een offertetraject met nog vier andere bureaus kwamen wij bij de Consumentenbond uiteindelijk als ‘beste uit de test’. Vanaf deze zomer gaan wij aan de slag met de beeldcreatie en vormgeving van de vier mooie titels, die in totaal 29 keer per jaar verschijnen. Hiervoor werken wij samen met de opdrachtgever in Woodwing Smart Connection.

We maken graag van de gelegenheid gebruik om de Consumentenbond te bedanken voor het vertrouwen. Onze vormgevers Ton, Maarten, Linda, Martijn, Fleur, Natascha en Nicolas staan al te trappelen om aan de slag te gaan onder de bezielende leiding van productiecoördinator Iris.

Wil jij ook een mooi magazine door ons laten vormgeven, of heb je hulp nodig bij de redactie? Stuur een mail naar Bojoura@vrhl.nl of bel ons op 0172 – 47 77 33.

Jan ondertekent het contract 🍾