Natascha van der Steen

Om zes uur – of nog eerder – springt ze haar bed al uit. Vandaar dat Natascha ook altijd al vóór acht uur op kantoor is. Op de dagen dat ze niet werkt, is ze om die tijd al een rondje van 15 kilometer aan het hardlopen. Respect! Bij Vrhl is Natascha vooral een vrolijke, supercreatieve collega die al 24 jaar met gemak van niets, iets kan maken.

Hekel aan

“Wachtrijen bij de kassa. Niets zo vervelend als heel lang moeten wachten en dan zien dat de rij bij de kassa naast je veel sneller gaat terwijl je boodschappen al op de band staan.”

Gek op

“SPOTIFRIDAY! Gezellig met collega Ton naar de mooiste parels uit de muziek luisteren. Of fantastische cabaret, lekker lachen! Alleen jammer dat de meeste collega’s het niet altijd kunnen waarderen…”

Zin in

“Altijd zin in vakantie! In de winter skiën en in de zomer lekker op pad met de camper… Gaan waar je wilt en ultieme vrijheid ervaren, heerlijk!”

Trots op

“De persoon die ik ben, waar ik sta in het leven, dat ik ondertussen al 24 jaar bij Vrhl werk en dat ik probeer van iedere dag een feestje te maken!”