Samen werken aan Samen Leven: een magazine voor Coloplast

Voor en met Coloplast maken wij het periodieke magazine Samen Leven, voor gebruikers van stoma-, darmspoel- en incontinentiemateriaal. Dat doen we van redactie tot vormgeving en van fotografie tot colofon! Een prachtig magazine met prachtige verhalen…

De vraag.

Maak een magazine speciaal voor mensen met een stoma en/of incontinentie- of darmproblemen. De producten van Coloplast komen hierin terug, maar vooral de verhalen van gebruikers, en hoe zij met behulp van de juiste materialen een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.

De oplossing.

Met trots mogen wij zeggen dat wij een aantal keer per jaar de volledige redactie, vormgeving en fotografie van het magazine Samen Leven verzorgen. Voor elk nieuw issue interviewen wij – na een redactie-overleg met Coloplast – gebruikers van Coloplast-producten, leggen wij hen op een mooie manier vast op de gevoelige plaat en verzamelen wij nuttige tips. Wij regelen het drukwerk, waarna Coloplast het magazine verzendt naar haar gebruikers.

Het resultaat.

Al diverse mooie edities van het magazine, waaronder ook een special.

Redactie-en-vormgeving-magazine-Coloplast-Samen-Leven-SpeediCatch-20-jaar
Editie SpeediCath 20 jaar
Redactie-en-vormgeving-magazine-Coloplast-Samen-Leven-zomer-2019
Editie zomer 2019
Redactie-en-vormgeving-magazine-Coloplast-Samen-Leven-winter-2019
Editie winter 2019
Redactie-en-vormgeving-magazine-Coloplast-Samen-Leven-winter-2018
Editie winter 2018

Wist je dat magazines maken een grote passie van ons is? En dat we er nog veel meer maken naast Samen Leven, zoals ANKO Kapperszaken, Intramed Magazine en Innove? Mail of bel Bojoura eens voor een vrijblijvende afspraak.