Landleven specials

Naast de elf reguliere edities maken wij ook elk jaar vier Landleven Specials: prachtige bewaarnummers met diverse thema’s. In 2019 zijn dit Landleven Fietsroutes (28 maart), Landleven Vlinders (20 mei), Landleven Steekgerechten (29 september) en Landleven Vogels kijken (11 december).

De creatieve talenten van VRHL bijten zich vier keer per jaar vast in een ander thema. Zij verdiepen zich in kleuren, kaders en fonts die passen bij het specifieke thema. En daar komen hele mooie creaties uit!

Landleven Fietsroutes

De special Landleven Fietsroutes staat vol prachtige fietsroutes in heel Nederland. Het magazine is per provincie ingedeeld. Je kunt dus heel gemakkelijk bladeren!

Landleven Vlinders

In de special Landleven Vlinders vind je informatie over vlinders die je misschien nog niet wist. Bijvoorbeeld: wat is de oorsprong van bepaalde vlindernamen? Maar ook: hoe snoei ik mijn vlinderstruik? Het magazine staat verder boordevol zelf-doentips!

Landleven Streekgerechten

Met de special Landleven Streekgerechten kan iedereen een heerlijke traktatie op tafel zetten. Het magazine staat vol typisch regionale recepten, zoals Betuwse appeltaart, Zeeuwse bolussen en Drentse bruinebonensoep. Spatels in de aanslag!

Landleven Vogels kijken

De special Landleven Vogels kijken geeft handige tips en weetjes over het spotten van vogels. Wat dacht je van de mooiste vogelkijkhutten, interviews met vogelfanaten en verrekijkertips.

Benieuwd wat de hoofdredacteur van Landleven van ons vindt?

Mario Broekhuis vertelt over de samenwerking met VRHL.
Lees meer >

Wil jij binnenkort ook een special uitbrengen? Bijvoorbeeld om in te haken op een thema of omdat je bedrijf een jubileum te vieren heeft? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.