Katholiek Nieuwsblad wereldwijd online beschikbaar

Katholiek Nieuwsblad is sinds 1983 hét Nederlandse weekblad met nieuws, opinie en achtergrondinformatie over de Katholieke Kerk in binnen- en buitenland. Om naast de papieren krant ook een digitale versie van het weekblad aan te kunnen bieden, schakelde Katholiek Nieuwsblad VRHL Content en Creatie in.

digitale krant

Wereldwijd beschikbaar met Paypal

VRHL’s online projectmanager en websitebouwers gingen na overleg met de klant direct aan de slag. En met succes! Vanaf april 2016 is Katholiek Nieuwsblad ook digitaal te lezen via KNdigitaal.nl. Abonnees bladeren gratis door de krant via hun abonneenummer. Niet-abonnees kopen eenvoudig losse edities via iDeal. Extra fijn: losse edities kunnen ook met Paypal worden betaald. Zo is Katholiek Nieuwsblad in één klap wereldwijd beschikbaar!

paypal

Bladermodule

De bladermodule op KNdigitaal.nl hebben we in Flash gemaakt voor de desktopgebruikers, zodat je hier mooi doorheen kunt bladeren. Voor de tablet- en smartphonegebruikers is de bladermodule in HTML gemaakt. Daardoor kun je er doorheen swipen. Uiteraard is de site ook responsive, waardoor je die niet alleen op de computer kunt bezoeken, maar ook via je smartphone en tablet.

bladermodule

Zo werkt het

Om KNdigitaal.nl te introduceren, maakten wij speciaal voor de abonnees een leaflet met uitleg over hoe je een account maakt en de krant kunt lezen. We schreven hiervoor de teksten en deden de vormgeving.

leaflet

leaflet

Wil jij jouw tijdschrift of krant ook digitaal aan kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!