Goed gelukt: GOED Magazine

Kijk hoe GOED! Elk half jaar verzorgen wij de vormgeving en redactie van het interne bedrijfsmagazine van Goedhart. Goed gelukt toch?

Magazine redactie vormgeving

Over Goedhart

Goedhart in Alphen aan den Rijn is ooit begonnen met een bouwmaterialengroothandel, maar inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen in de randstad. Als franchisenemer van Intergamma exploiteert Goedhart 17 bouwmarkten van de formules GAMMA en KARWEI. Ook zijn zij met Bouwcenter Goedhart actief in de bouwmaterialengroothandel. Alle Goedhart-winkels zijn gevestigd in de randstad.

Redactie

Voor GOED Magazine interviewde VRHL veel enthousiaste Gamma-, Karwei- en Goedhart-medewerkers. Ook schreven we teksten over Goedharts campagnes en nieuwe plannen voor het komende (half)jaar.

Vormgeving

Nadat alle teksten geschreven waren, ging VRHL aan de slag met de vormgeving van GOED Magazine. Onze vormgeefster heeft zelf de illustraties en infographics ontworpen en het geheel luchtig vormgegeven. Zo kan het magazine gemakkelijk aan de kantinetafel gelezen worden. Het resultaat mag er wezen!

Magazine redactie vormgeving

Wil jij ook een intern bedrijfsmagazine extern laten schrijven en vormgeven? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag voor jou!