Van je moeder, je buurman je neefje van dertien tot je tandarts, je collega’s of zelfs je hond… Tegenwoordig is bijna iedereen actief op social media. Grote kans dus dat de doelgroep die jij wilt bereiken met jouw boodschap of campagne ook te vinden is op social! Wij kunnen hierbij helpen. Bijkomend voordeel van adverteren op social media is dat je voor weinig kosten vaak al veel mensen kunt bereiken.

Wil je meer weten?

Advertentieplan

Voordat we een social media campagne voor je inplannen, denken we goed na over wat je wilt bereiken en wie je wilt bereiken. Daarom starten we met het schrijven van een social advertising strategie. Hierin staat onder andere hoe we jouw doelgroep gaan bereiken: via welke kanalen, met welke boodschap en in welke frequentie? En we geven je een inschatting van het verwachte benodigde klikbudget en het te verwachten bereik.

Advertenties

Is het advertentieplan wat jou betreft akkoord? Dan gaan we aan de slag met de advertenties. We schrijven pakkende teksten, ontwerpen beelden, maken een video of zetten een animatie in elkaar. Het ligt er maar net aan wat bij je doelgroep en doel past.

Monitoren en bijsturen

We adviseren altijd meerdere advertenties in te zetten, zodat we goed kunnen monitoren/testen wat goed of minder goed werkt. We passen bijvoorbeeld een kop, de hele tekst of het beeld aan. Of we stellen meerdere soorten advertenties in om te kijken of video bij jouw doelgroep meer aanslaat dan statisch beeld. Wijzigen we iets in je campagne? Dan doen we dat natuurlijk altijd in overleg!

Resultaten

We vinden het belangrijk dat jij net zo betrokken bent bij je campagnerapportage als wij. Tijdens de looptijd van je campagne sturen we je daarom regelmatig een update met de behaalde resultaten. En na afloop ontvang je ook een totaaloverzicht.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Help mij met social


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Bojoura Binnekamp