De relatie tussen bedrijven en personen lijkt steeds meer op een persoonlijke relatie. Dat hebben we vooral te danken aan social media. Via social media kan jij als bedrijf het gesprek met je publiek aangaan. En daar kun jij je voordeel mee doen!

Wil je meer weten?

Relevante content

Je wilt je volgers blijven boeien en dat doe je met interessante en bovenal relevante content. Hoe ziet die content er dan uit? Dat bepalen we graag samen met jou aan de hand van een social media strategie. Sluit de content die je maakt aan op de doelgroep die je wilt bereiken? En vallen je huidige volgers wel binnen de doelgroep die je wilt bereiken? Zo niet, hoe lossen we dit op? Allemaal vragen die we in de social media strategie beantwoorden.

Interactie met je publiek

Social media is tweerichtingsverkeer. Op social media kun jij makkelijk praten met je publiek. Stel eens een vraag en luister wat je publiek te zeggen heeft. Laat je volgers weten dat je actief bezig bent met hun mening en behoeftes door te antwoorden op hun reacties en vragen. Weet je niet goed wat je moet reageren of welke vragen je moet stellen? Geen zorgen, ook daar denken we over na in de social media strategie.

Uitvoering van de strategie

We schrijven niet alleen social media strategieën, we voeren ze ook uit! We snappen het namelijk heel goed als jij je tijd liever besteedt aan lopende opdrachten en nieuwe klanten. Daarom kunnen wij het beheer van je social media accounts gedeeltelijk of volledig uit handen nemen. Net wat je wenst!

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Help mij met mijn social media strategie

Hé, pssst… Wil je liever een compleet nieuwe doelgroep aanspreken? Met advertenties kun je op social media heel goed nieuwe personen bereiken. Lees hier meer over social media campagnes.


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Bojoura Binnekamp