De roots van VRHL liggen in print. Met het vormgeven en drukken van magazines, direct mailings, folders, flyers, posters, banners, enzovoorts werden we groot! En ook nu online ontzettend belangrijk is geworden geloven wij nog steeds in print. Vooral door indrukwekkend drukwerk te combineren met online, landt jouw boodschap nog veel beter dan door alleen op online te wedden.

Welk drukwerk heb je nodig?

Drukwerk is er in alle soorten en maten. Maar welke keuzes maak je voor dat ‘woweffect’? Wij helpen je graag bij je keuze voor pms of fullcolour, papierdikte, formaat enzovoorts. Heb je ook handling nodig; het in enveloppen steken van kaarten of het bestikkeren van je pakket? Dat pakken wij ook met plezier voor je op!

Fijne samenwerkingen

We werken met verschillende drukkerijen, zodat we de scherpste prijs voor jouw opdracht vinden. En heb je behoefte aan FSC®-gecertificeerd papier, 100% chemievrij? Dan regelen we dat.

Ideale combi

Ook een prachtige vormgeving voor je drukwerk nodig? Dat pakken wij natuurlijk ook graag op. Samen met de teksten, de (strategische) combinatie met online en de verspreiding van je drukwerk.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp