De vakantieplannen van onze Verheulio’s!

Daar gáán onze vakantieplannen… Maar Vrhl zou Vrhl niet zijn als we niet al-tijd een goed (vakantie)idee zouden hebben. Laat je inspireren door de vakantieplannen van onze Verheulio’s!

Eline verruilt haar rondreis door Colombia – waar ze nú zou zijn – voor een staycation in Alphen…

Ton viert net als elk jaar zijn verjaardag op vakantie. Normaal in America, nu in het pittoreske Schin op Geul. Aan het einde van zijn vakantie staat hij een dag in de keuken om een traktatie voor zijn lieftallige collega’s te bakken, toch Ton? 😏

Maikel werkt de hele zomer bij Vrhl, zijn wij blij mee!

Iris zóú Griekenland en Spanje onveilig maken, maar moet het nu doen met een Landal-huisje in Limburg. Gelukkig zijn de terrassen weer open, kan ze zich daar uitleven!

Maarten: “Ik ga naar Sint Maartenszee (whats in a name) en naar Dalfsen. Ons wonderschone Holland bekijken. Als het even kan vanuit een hangmat.”

Kim gaat alleen maar in haar tuin zitten, nu ze die ein-de-lijk heeft!

Ronald: “Omdat mijn privéjet niet mag opstijgen, ga ik dit jaar met gevaar voor eigen leven kamperen in de Nederlandse wildernis.” Hopelijk zien we hem heelhuids terug…

Linda van Schie: “Ik heb het geluk een teeny tiny (sprookjes)boshuisje te hebben in de Harz in Duitsland! Te midden van bossen en een tientallen jaren oude fruitboomgaard, gaan mijn gezin en ik ons wel vermaken een paar weken!”

Nandi heeft drie weken Jackson over de vloer. Gezellig!

Willemijn: “Geen plannen, ik denk dat ik deze zomer in het Vrhl-kantoor verblijf.”

Jans ‘vakantie’ zit er alweer bijna op. Hij heeft er een aantal productieve weken in zijn huis en tuin in Frankrijk op zitten. Grasmaaien, klussen en naderhand zwemmen in eigen zwembad. We komen wel langs als het af is Jan. 😉

Snoet mocht mee en blaft nu vloeiend Frans! De rest van de zomer kan hij knuffelen met al zijn Vrhl-collega’s. Die hebben hem namelijk vreselijk gemist!

Robert gaat zich bekeren in een kerkje in Friesland. “In deze bizarre tijd merk ik dat ik daaraan toe ben”, aldus Robert.

Jesse viert zijn vakantie samen met een vriend in het huis van diens ouders. Zonder de ouders, dat snap je.

Yvonne zou naar Porto gaan met vriend, kinderen en aanhang. “Maar dat zien we niet zitten. Ik denk dat we een groot huis huren in Nederland, zodat vrienden en familie langs kunnen komen. Ook heel leuk!”

Jessica’s paard is eindelijk weer opgelapt, dus daar gaat ze lekker veel van genieten!

Nicolas laat zijn smaakpapillen hun werk doen in het heerlijke Frankrijk.

Linda Nuis is net verhuisd naar haar eigen Landleven-huis. Ze zegt: “Mijn bestemming is: Hintergarten! Geen straf met dit uitzicht…”

Bojoura gaat voor het eerst op bootvakantie in Nederland. Bo: “Van haven naar haven. Mis Italië nu al!”

Jackson viert zijn eigen vakantie bij Nandi!

Maud: “Ik ga dik genieten van mijn campertje in de Lutte, Friesland. En hopelijk laat ik me nog verrassen door een ander mooi plekje in het Hollandse…”

Liekes vakantie kan gelukkig gewoon doorgaan. Met ’t gezin gaat ze naar Texel. “Anna heeft het over een ‘eilandvakantie’ en trekt alleen nog maar ‘palmboomkleren’ aan, om alvast in de vakantiestemming te komen 😉 We zullen straks hard moeten zoeken om daar een palmboom te vinden.”

Natascha gaat lekker wandelen met vriendlief!

Roos gaat met een vriendin naar Breda. “In een Van der Valk, want dan weet ik zeker dat het schoon is. 😉”

Martijn: “Voorlopig geen strand en cocktail, maar wél het tropische sfeertje dankzij mijn aquarium!”

Wilbert maakt een tijdelijke carrièreswitch en speelt een week lang boer, terwijl hij op de woonboerderij van vrienden past. “Ze hebben een paard, dus misschien dat ik daar ook nog wel een keer op klim.”

Ine is alvast haar caravan aan het poetsen; samen met haar man en twee dochters gaat ze daarin kamperen!

Dennis gaat aan het werk in zijn eigen moestuin, samen met zijn vriendin.

Manon geniet deze zomer van haar gloednieuwe dakterras!