Als je ‘s ochtends iemand op z’n Duits ‘Morgeeeeen’ hoort zingen, weet je dat Maud binnen is. En als je iemand in zichzelf hoort praten ;-). Deze super spontane projectmanager bedenkt de leukste fotoreportages en campagnes en regelt vervolgens alle props en andere benodigdheden.

Trots op

“De samenwerking met mijn collega’s en de resultaten die we samen behalen. We vullen elkaar lekker aan en maken echt hele leuke dingen. Het mooiste project? Dat van Cum Laude, waarbij we binnen hele korte tijd een slimme socialmediastrategie bedachten en optuigden. We maakten leuke blogs en vlogs en behaalden mooie resultaten. De klant was enorm blij!”

Gek op

“De druk! Zo veel mogelijk ballen tegelijkertijd in de lucht houden geeft een kick. Verder mag je me altijd wakker maken voor een tripje met de camper en mijn liefsten. Huppakee, op avontuur! En voor een beschuitje met Sam Hueghan (hoofdrolspeler in Outlander), daar ben ik stiekem ook een beetje gek op.

Gedreven door

“Ik ben een pleaser, dus ik word vooral gedreven door tevreden klanten. Iets voorstellen boven verwachting van de klant, dat is het leukste.”

Bang tijdens

“Ritjes in een driedeurs langs het water…”