Dennis Bosch

Dennis is een zorgvuldige webbouwer die gek is op stramienen en standaarden. “Ik voel me in die zin echt een nerd, maar ik vind het lekker om volgens ‘de standaard’ te werken”, zegt hij. Vinden wij (en onze klanten) heel fijn, want dat levert prachtige websites met schone codes op.

Trots op

“Mijn vriendin!”

Slecht in

“Je moet mij niet vragen een logo te ontwerpen of icoontjes. Vind ik echt vréselijk om te doen en ik ben dan geneigd er een soort rebus van te maken.”

Bewondering voor

“Ik heb enorm veel bewondering voor filmproducties. Hoe coördineer, stroomlijn ofwel bewandel je zulke grote projecten, waar zo ontzettend veel verschillende mensen en disciplines in samenkomen?”

Gek op

“Aan één stuk door code schrijven vind ik heerlijk! Vooral als een code duidelijk en eenvoudig lijkt en dat niet zo blijkt te zijn. Een soort voorspellen, is het dan. Doet me denken aan de film ‘The Matrix’, op het punt waarin Neo ineens de wereld ziet voor wat hij is en met weinig inspanningen kan anticiperen op wat er komt.”

Gedreven door

“Euh… schoon geschreven en efficiënt werkende codes. Mij houden aan de regels en richtlijnen vind ik ook fijn. En applicaties maken die ik nooit eerder heb geschreven!”

Zin in

“Het bouwen van een nieuwe corporate website! Zo’n online project met een behoorlijk uiteenlopende datastructuur en veel onderlinge relaties, waarbij ik ervoor zorg dat-ie dan toch eenvoudig te beheren is aan de back-end zijde. Verslavend lekker schrijfwerk waarbij ik het soms jammer kan vinden als het alweer weekend is.”