Yvonne Verver

Grote kans dat je Yvonne al eens aan de lijn hebt gehad of gezien hebt. Want waar klanten zijn, daar is Yvonne! Zij is onze nieuwe-klanten-scout die ervoor zorgt dat we regelmatig nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. En dat is ook niet zo gek, want Yvonne weet snel een band op te bouwen met mensen en neemt alle tijd voor hen. En dat werkt in onze snelle wereld! Aan de lunchtafel liggen collega’s dikwijls dubbel om de vragen die Yvonne stelt; die zijn altijd nét even anders dan je verwacht.

Bewondering voor

“Madonna! Ik vind het toch knap hoe zij iedere keer alles wat ze wil voor elkaar krijgt. Wilskracht en doorzettingsvermogen. Lees haar verhaal maar eens, hoe ze aan de rol Evita is gekomen! Een mooi voorbeeld.”

Slecht in

“Strijken! Ik maak er vaak extra kreukels bij, hoe kan het hè? Ik heb nu wel zo’n strijkijzer met een stoomgenerator. Daar kan ik horizontaal en zonder de kleding aan te raken mee strijken.”

Gek op

“Mooie dingen maken en klanten verrassen. Doordat klanten vaak lang bij ons blijven ‘hangen’ kunnen we bij Vrhl een sterke band met hen opbouwen. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook iets om heel trots op te zijn!”

Zin in

“Het leven! Ik wil nog van alles, er verandert van alles, leuk en minder leuk. Dat is het leven. Zo gaat dat nu eenmaal…”