Manon Louwers

Het werk van Manon is divers. Ze verzorgt onze eigen (content)marketing en maakt voor opdrachtgevers complete contentstrategieën en bladformules. Daar coördineert ze de uitvoering van en regelmatig schrijft ze zelf een tekst; voor socials, magazines of andere uitingen. Daarnaast pakt ze projecten op die wat verder van contentmarketing afliggen, zoals opdrachten rond huisstijlen of arbeidsmarktcommunicatie.

Trots op

“Mijn plekje bij Vrhl. Van klanten en collega’s krijg ik veel vertrouwen om hele mooie dingen te maken en nieuwe ideeën te bedenken.”

Slecht in

“Weinig slapen. Vraag mij niet of ik Boer zoekt Vrouw heb gezien, want toen lag ik waarschijnlijk al in coma.”

Bewondering voor

“Al die creatieve vormgevers hier. Ongelofelijk hoe zij van niets, iets moois kunnen maken. Ik zíe dat gewoon niet als ik een wit vel voor me heb…”

Gek op

“Mensen die energie geven; positief zijn, veel lachen en andere mensen iets gunnen!”

Bang voor

“Snorkelen, ik raakte licht in paniek toen ik dat op Cuba probeerde. Toch wil ik het nog een keer doen. En als ik dat dan eindelijk paniekloos onder de knie heb wil ik misschien ook wel ooit leren duiken. Heb ik wel een geduldige instructeur nodig vrees ik…”

Zin in

“Alle leuke Vrhl-projecten die er nog aan zitten te komen. Hopelijk kan ik binnenkort weer zo’n uitgebreide contentstrategie voor een leuke (nieuwe) opdrachtgever uitdenken of een bladformule voor een magazine maken.”