Manon is goed met tekst. Maar dan ook écht goed. Complete magazines zoals deze, interviews, contentstrategieën, social media plannen, webteksten, videoscripts of de redactie van infographics: zij draait haar pen er niet voor om. En dan lacht ze ook nog eens de hele dag. Maak kennis met ons zonnetje in huis Manon!

Trots op

“Mijn plekje bij VRHL. Van klanten en collega’s krijg ik veel vertrouwen om hele mooie dingen te maken en nieuwe ideeën te bedenken.”

Slecht in

“Weinig slapen. Vraag mij niet of ik Boer zoekt Vrouw heb gezien, want toen lag ik waarschijnlijk al in coma.”

Bewondering voor

“Al die creatieve vormgevers hier. Ongelofelijk hoe zij van niets, iets moois kunnen maken. Ik zíe dat gewoon niet als ik een wit vel voor me heb…”

Gek op

“Mensen die energie geven; positief zijn, veel lachen en andere mensen iets gunnen!”

Bang voor

“Snorkelen, ik raakte licht in paniek toen ik dat op Cuba probeerde. Toch wil ik het nog een keer doen. En als ik dat dan eindelijk paniekloos onder de knie heb wil ik misschien ook wel ooit leren duiken. Heb ik wel een geduldige instructeur nodig vrees ik…”

Zin in

“Alle leuke VRHL-projecten die er nog aan zitten te komen. Hopelijk kan ik binnenkort weer zo’n uitgebreide contentstrategie voor een leuke (nieuwe) opdrachtgever uitdenken of een bladformule voor een magazine maken.”