We hebben een nieuwe vormgever! Jesse is creatief, handig en gezellig. Hij heeft al wat ervaring met grafisch vormgeven en wilde nog meer leren. Daarom volgt hij nu de opleiding DTP in Rotterdam. Eén dag in de week gaat hij naar school, de rest werkt hij bij ons. En heeft hij dan nog wat uurtjes over? Dan sleutelt hij het liefst aan zijn scooter.

Gek op

“Het maken van logo’s en het vormgeven van magazines. Iedere opdracht bij VRHL is anders en dat houdt het afwisselend. Buiten werk om ben ik gek op motoren, scooters en auto’s. Later wil ik ook zeker mijn motorrijbewijs halen. Ik kan uren zoet zijn met het sleutelen aan mijn scooter. Ik ben nooit tevreden.”

Bang voor

“Ik ben eigenlijk voor geen enkel dier bang, behalve voor spinnen. Vraag me niet waarom, ik vind ze gewoon niks.”

Slecht in

“Koken! Veel verder dan een tosti of een eitje kom ik niet.”

Trots op

“Vroeger had ik samen met een vriend een YouTube-kanaal waar we allerlei zelfbedachte challenges op plaatsten. Daar heb ik toen zelf een logo en een banner voor ontworpen en we kregen best veel views. Een leuk project, daar ben ik nog steeds trots op.”

Hekel aan

“Aan vroeg opstaan. Waarschijnlijk komt dit doordat ik te laat naar bed ga. Laat mij maar lekker uitslapen ’s ochtends.”

Zin in

“In mijn autorijbewijs! Ik hoop dat ik snel slaag voor mijn praktijkexamen. Dan hoef ik niet meer met het openbaar vervoer of mijn scooter, dan kan ik lekker met de auto overal heen.”