Ine Kaaijk

Moet ‘haar’ magazine na akkoord van de klant gecertificeerd worden? Dan loopt ze ’s avonds eerst nog één keer 135 pagina’s Landleven door. Gewoon, om er zeker van te zijn dat er écht geen foutje in is geslopen. Ine is een Pietje Precies en daarnaast een hele behulpzame, leuke en attente collega.

Trots op

“Ik kan heel trots zijn als ik samen met mijn collega Linda weer een verrassende editie van Landleven heb gemaakt. Daarnaast zijn de afwijkende specials van Landleven een feestje om te maken.”

Slecht in

“Ik zou mij niet vragen om te komen zingen op je bruiloft, jubileumfeestje, poolparty of… wanneer dan ook. Vraag mij wel om daar heerlijke verse hapjes voor te maken.”

Bewondering voor

“De Amerikaanse regisseur Wes Anderson om zijn bijzondere kleurgebruik en manier van filmen. Kijk eens op @wesandersonfc (fanaccount) of volg #accindetalywesanderon op Insta. Toffe foto’s die geïnspireerd zijn op deze creatieve man!”

Gek op

“Maak mij maar wakker voor een heerlijk gezond ontbijtje bij Healthy and Joy in Alphen aan den Rijn, een bijzondere lunch bij de Kleischuur in Gouda of een verrukkelijk diner bij De Dyck in Woubrugge. Zo kom ik de dag zeker door!”

Hekel aan

“Telemarketeers! En hoe zij mij ertoe bewegen om als een contactgestoorde gesprekken te beëindigen, omdat ze anders nooit meer stoppen met praten.”