Ronald Bouwhuis

“Ronald, het is stuk”, hoort hij bijna dagelijks. Dan fixt hij weer een laptop, muis of mailprogramma. En hij heeft zijn eigen moestuin. Ín het Vrhl-kantoor. Maar Ronald is vooral een nieuwsgierige duizendpoot. Geef hem een briefing voor een infographic en hij pluist de materie tot in detail uit, die hij overzichtelijk en beeldend weergeeft zodat de informatie een stuk begrijpelijker wordt! Ook voor e-mailings en websites kunnen we altijd bij Ronald terecht. Weet hij niet hoe iets werkt? Dan zoekt hij het uit, vindt ‘ie leuk :-).

Trots op

“Wat ik hier allemaal doe. E-mailings maken, problemen oplossen… Eigenlijk doe ik hier van alles!”

Slecht in

“Stilzitten. En een boek uitlezen. Dat laatste is me nog nooit gelukt en staat zeker op mijn bucketlist. Of een luisterboek dan wel werkt? Hmm, dat denk ik niet. Binnen een minuut luister ik al niet meer. Mijn focus ligt dan weer heel ergens anders.”

Bewondering voor

“Mensen die een boek kunnen uitlezen. En die rust hebben in hun leven. Dat zou ik ook wel willen. En tegelijkertijd denk ik dat het niets voor mij is.”

Gek op

“Nieuwe dingen leren, maakt niet uit waarover. Hoe mensen denken, vind ik bijvoorbeeld interessant. En ik ben altijd benieuwd hoe dingen werken. In een kringloopwinkel zag ik pas een tang. Geen idee waar het apparaat voor werkte, dus ik kocht ‘m. Inmiddels weet ik dat het een tang is om de tandjes van een houtzaag te stellen. Ik ga het ding in ere herstellen en dan misschien wel zelf gebruiken.”

Hekel aan

“Dingen moeten. Van die sociale verplichtingen waar ik totaal geen zin in heb.”

Gedreven door

“Voedsel. En uitdagingen.”

Zin in

“Om ooit een keer naar Nieuw-Zeeland te gaan. Het had weinig gescheeld of ik had er gewoond. Het liep iets anders, maar ik wil er nog steeds graag een keer naartoe.”