Wist je dat bewegend beeld op social media kanalen als Facebook en Instagram sneller de aandacht trekt dan stilstaand beeld? Een mooie manier om de aandacht van jouw doelgroep te trekken dus.

Wil je meer weten?

Video’s voor social media

Je wilt je volgers relevante, interessante of inspirerende informatie geven. Content waar je publiek echt iets aan heeft! Wij denken hier graag over mee. Van script en filmen tot montage. We kennen bovendien de ins en outs van de verschillende social media kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn en stemmen jouw video daarop af.

Instagram

Op Instagram kun je bijvoorbeeld al drie soorten video’s plaatsen: op je timeline, in je Instagram Stories of als IGTV. Heb je geen idee wat de verschillen zijn? Of ken je die wel, maar weet je niet welk kanaal jij het beste kunt inzetten? Wij adviseren je graag.

Passende caption

Een video op social media valt of staat met een korte, krachtige, bijpassende caption. Twijfel je over wat je het best bij jou video kunt schrijven? Wij schrijven graag een passende social media tekst.

Video’s plaatsen

En heb je nu echt geen minuut over op je drukke dag? Dan plaatsen wij de video’s ook gewoon op jouw social media kanalen. Geen probleem!

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Help mij met een social media video


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp