Videoclip voor soulzanger Steffen Morrison

VRHL heeft de nieuwste videoclip Do It All Again van soulzanger Steffen Morrison, bekend van The Voice of Holland, gemaakt. Zowel het script en de productie als de opnames, regie en montage werden door VRHL’s videoteam verzorgd.

Opnames in Amsterdam

Do It All Again is de eerste single van het nieuwe album van Steffen Morrison dat dit najaar uitkomt. De clipopnames vonden plaats in restaurant Nacional in Amsterdam. “Inspiratie voor deze videoclip haalde ik uit de films als The Great Gatsby en American Gangster, maar ook uit het nummer Smooth Criminal van Michael Jackson,” vertelt Steffen. Niet alleen hijzelf, ook BN’er Ruben van der Meer en meerdere professionele dansers spelen een rol in de clip.

Videoclip Do It All Again

VRHL’s videoteam presenteert met trots het resultaat. Bekijk hieronder de videoclip Do It All Again:

En bekijk hieronder de making of, ook gemonteerd door VRHL/// Video:

Steffen Morrison

Soulzanger Steffen Morrison verwerft in 2013 nationale bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland. Twee jaar later tekent hij een platencontract bij D.E.M.P. Records van schrijver en producer Tjeerd Oosterhuis. Met zijn eigen band stond Steffen in de voorprogramma’s van onder andere Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq.

Wil jij dit ook?

Ben jij op zoek naar een videoteam dat voor jou een mooie video(clip) kan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!