Steeds vaker maken bedrijven een video over het werk wat zijn doen. Bijvoorbeeld om (potentiële klanten) te laten zien wat het bedrijf doet, een product uit te lichten, medewerkers voor te stellen of juist om nieuwe medewerkers binnen te halen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je meer weten?

Filmen en montage

Ben je akkoord met het script en het storyboard? Dan begint het echte werk! We interviewen, zetten het verhaal in scène, filmen de realiteit of gaan aan de slag met animeren. Als alles erop staat, wordt het geheel tot een mooie video gemonteerd. Eventueel inclusief graphics en andere elementen die bij jouw bedrijfsvideo passen.

Verspreiden

Wil je je video verspreiden? Dan adviseren en helpen we je daar graag bij. Via welk kanaal je de video verspreidt, valt namelijk samen met het doel van de video en welke mensen je wilt bereiken.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Maak een bedrijfsvideo voor mij


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp