In de krant, op social media, in een magazine of op een website. Met advertenties kun je zowel online als offline jouw doelgroep bereiken. Wat het meest geschikte medium voor jouw bedrijf is? En met welk beeld of pakkende tekst je je doelgroep bereikt? Laat dat maar aan onze art directors en copywriters over.

Wil je meer weten?

Print advertenties

Wat leest jouw doelgroep graag? De krant, een specifiek magazine of is jouw publiek dol op puzzelboekjes? Voordat we met jouw advertentie aan de slag gaan, is het belangrijk om te weten via welk printmedium je wilt adverteren. Daarna gaan wij aan de slag met een pakkende advertentie. Zodat jouw product of bedrijf écht opvalt tussen andere content en advertenties.

Website-advertenties en banners

Wil jij je bedrijf, dienst of product onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep? Dan is het slim om het displaynetwerk van Google <link naar SEA> te gebruiken. Hierdoor krijgt jouw doelgroep jouw merk, product of dienst te zien terwijl ze een website bezoeken, YouTube-video bekijken of app gebruiken en dat zorgt voor naamsbekendheid óf juist voor dat laatste zetje in de juiste (aankoop)richting.

Social media advertising

Van je moeder tot je buurman en je neefje van dertien tot je tandarts, je collega’s of zelfs je hond… Tegenwoordig is bijna iedereen actief op social media. Grote kans dus dat de doelgroep die jij wilt bereiken ook te vinden is op social! Wij helpen je graag met een social media advertising strategie.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Ja, ik wil een advertentie


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp