Voor de bakkerijbranche

De Nationale Bakkerij Academie (NBA) is dé praktijkopleider voor de bakkerijbranche. Mensen die werkzaam zijn in een bakkerij of bakkerswinkel kunnen bij de NBA diverse trainingen en workshops volgen, zoals ‘Leidinggeven op de werkvloer’, ‘Productkennis voor verkoopmedewerkers’ en ‘Verkopen met succes’. Wij verzorgen veel content en creatie voor de NBA.

Social media trainingen

Zo verzorgen we onder meer de social media trainingen die zijn opgenomen in het ondernemerstraject van de NBA. Dit traject is bedoeld voor aankomende en startende ondernemers in de bakkerijbranche. De social media trainingen geven we bij de bakkers zelf, tussen de broden!

social media training

Interviews


Jaarlijks schrijven we meerdere interviews met trainers en bakkers. Bakkers vertellen wat ze van een gevolgde opleiding of training vonden, trainers gaan dieper in op het opleidingsaanbod en de begeleiding van de NBA. Alle interviews vind je terug op de website.

Digitale nieuwsbrief

Ook schrijven, maken en versturen we de tweejaarlijkse digitale nieuwsbrief. Hierin staan de interviews met bakkers en trainers, leuke nieuwtjes én de top 5 trainingen van dat moment.

emailing nieuwsbrief

Advertenties

De NBA adverteert in meerdere vakmagazines, zoals NBOVisie en Bakery Next. Wij verzorgen de teksten en vormgeving van deze advertenties.

advertentie

Huisstijlitems

Ook verzorgen we de vormgeving van huisstijlitems als visitekaartjes, flyers en rollup banners. Voor de beurs Bakkersvak leverden we USB-sticks in de vorm van croissants en een beurswand.

huisstijlitem

Ben jij voor jouw product of merk op zoek naar een team dat nieuwsbrieven maakt, interviews houdt, social media trainingen geeft, advertenties schrijft of huisstijlitems maakt? Neem contact met ons op!