Promotie van de Engelse kust

De interactieve video is in opkomst en op veel verschillende manieren in te zetten voor je bedrijf. Coastal Pass zet een interactieve video in om reizigers gemakkelijk zelf een route langs de Engelse kust te laten uitstippelen. In de video komen verschillende highlights van de Engelse kust voorbij. Door er op te klikken, krijg je meer informatie, kun je de locatie toevoegen aan je reisroute of kun je direct boeken. In opdracht van Aviareps creëerde we een campagne om dit nieuwe concept op de markt te brengen. Wij weten alvast wat onze volgende vakantie wordt!

Video’s: online promotie

Om de interactieve video’s van Coastal Pass online te promoten heeft VRHL twee verschillende video’s gemaakt. Beide video’s zetten de sfeer van de Engelse kust goed neer. De natuur, de omgeving en de architectuur komen mooi in beeld. En natuurlijk zie je ook dat je er heerlijk kunt fietsen en wandelen. Bekijk de video’s:

Banners: online promotie

VRHL maakte ook twee online banners. Eén in een statische vorm, de ander als gif. Het voordeel van een gif-banner is de hoeveelheid informatie die je in een kleine ruimte kwijt kan.

Advertentie en advertorial in magazines

Ook onderstaande advertentie en advertorial met handige informatie en mooie foto’s ontwierp VRHL voor Coastal Pass. Deze worden in relevante magazines geplaatst om potentiële reizigers te informeren en enthousiasmeren.

Ook scoren met een campagne?

Wil jij ook een video, banner, advertentie of complete campagne voor je product of dienst? Bel of mail ons gerust, dan nemen we snel contact met je op!