Goed bezochte informatieavonden Kroes & Partners

Kroes & Partners organiseerde in november twee gratis informatiebijeenkomsten over testamenten, erfenissen en schenkingen: een in het Parktheater in Alphen aan den Rijn en een in Kaleidoscoop in Nieuwkoop. Om de zalen vol te krijgen met geïnteresseerden schakelde Kroes & Partners ons in. Wij maakten een mooie advertentie voor in Het Witte Weekblad en diverse social media advertenties. Het resultaat? Binnen een paar dagen waren de bijeenkomsten volgereserveerd!

Het doel van de advertenties was om 200 geïnteresseerden per avond te laten reserveren, zowel cliënten als niet-cliënten.

Kroes & Partners

Kroes en Partners is een laagdrempelig notariskantoor, met vestigingen in Alphen aan de Rijn en Ter Aar. Er werken geen hooghartige dames en heren die deftige woorden gebruiken, maar notarissen en adviseurs die zich verplaatsen in iedereens situatie. Die persoonlijke aanpak heeft geleid tot een trouwe klantenkring, zowel zakelijk als particulier.

Advertentie Witte Weekblad

Omdat de informatieavond over notariële zaken als de AWBZ, (levens)testamenten, erfenissen en schenkingen zou gaan richtten wij de advertentie op ouderen en hun kinderen. VRHL verzorgde vormgeving van onderstaande advertentie.

Advertentie Facebook

Omdat de informatieavond over notariële zaken als de AWBZ, (levens)testamenten, erfenissen en schenkingen zou gaan, richtten wij ook de social media advertenties op ouderen en hun kinderen. VRHL verzorgde de vormgeving en inregeling van onderstaande advertenties.

Ook een mooie advertentie?

Wil je ook een (informatie)bijeenkomst boosten via advertenties in de krant of via social media? Wij helpen je graag verder!