Een video is natuurlijk een mooi visitekaartje van je bedrijf of product, maar het is ook belangrijk dat mensen die video en dus jou weten te vinden! Om je doelgroep te bereiken, adviseren we jou graag over hoe je je video hebt beste kunt wegzetten. Bijvoorbeeld via YouTube, social media of social advertising.

Wil je meer weten?

Doelgroep

Om een zo groot mogelijk bereik te creëren, moet je weten waar je doelgroep zich bevindt. Wil je jongeren of juist ouderen bereiken? Bevinden ze zich in het hele land of op een specifieke locatie? En wat zijn hun interesses? Met de antwoorden op onder andere deze vragen geven wij je een advies.

Social advertising

Tegenwoordig is bijna iedereen actief op social media. Grote kans dus dat de doelgroep die jij wilt bereiken met jouw video ook te vinden is op social! Wij kunnen hierbij helpen. Bijkomend voordeel van adverteren op social media is dat je voor weinig kosten vaak al veel mensen kunt bereiken.

Belang van thumbnails

Een van de belangrijkste kenmerken van succesvolle videomarketing is het gebruik van video-thumbnails. Dit is de kleine afbeelding die je ziet voordat de video afspeelt en die met één beeld laat zien waar de video over gaat. Waarom die zo belangrijk is? Mensen klikken nu eenmaal sneller op een afbeelding die er aantrekkelijk uitziet, dan bijvoorbeeld op een bewogen beeld of screenshot uit de video. Wij maken graag een mooie thumbnail voor jouw video.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Ga aan de slag met videomarketing


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp