Wil je dat jouw klanten gelijk uitkomen op een webpagina waar ze direct vinden wat ze zoeken? Maak dan gebruik van landingspagina’s! Een landingspagina is een pagina binnen je website waarnaar je verwijst vanuit bijvoorbeeld een magazine, social media of een Google Ads campagne. Een landingspagina zorgt voor meer conversie.

Wil je meer weten?

Voordelen landingspagina

/ Een landingspagina hoeft niet in je menu terug te komen (mag wel), omdat hij speciaal is gemaakt om bezoekers te ontvangen. De grootste voordelen?Je landingspagina sluit aan bij de advertentie waarop wordt gelikt, dus bezoekers hoeven binnen jouw website niet verder te zoeken. Hierdoor zullen ze ook niet snel afhaken en de info op de landingspagina goed lezen.

/ Google Ads checkt of je landingspagina relevant is. Is dat het geval? Dan hoef je steeds minder te betalen per ‘klik’, wat je dus advertentiekosten bespaart.

/ Je overtuigt je bezoekers stap voor stap. Eerst met een advertentie, social post of artikel in een magazine en vervolgens met de info op de landingspagina. De info die ze zoeken wordt bevestigd.

/ Je conversie stijgt gegarandeerd n.a.v. bovengenoemde punten.

Tekst en vorm

Een landingspagina moet qua tekst en vorm op elkaar aansluiten zodat die aantrekkelijk is om doorheen te scrollen. Onze art directors en copywriters weten precies hoe een landingspagina eruit moet zien en hoeveel woorden deze minimaal en maximaal moet bevatten.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Ja, ik wil een landingspagina


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp