Een fotoreportage in een magazine, een sfeerbeeld op je website, portretfoto’s van je medewerkers of reclamefotografie voor een social media advertentie… een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Mooie foto’s zijn onmisbaar in je communicatie.

Wil je meer weten?

Goed met foto’s

Maar hoe maak je een geschikte, hoge resolutie foto? Waarbij licht, compositie en scherpte naadloos op elkaar zijn afgestemd? En waarbij de sfeer van de foto bijdraagt aan het doel? Onze fotografen weten daar wel raad mee. Dus voor welk kanaal je ook op zoek bent naar foto’s, wij gaan graag op pad of bij jou langs om de mooiste foto’s te schieten.

Binnen en buiten

Van zakelijke foto’s van al jouw personeel en sfeerfoto’s van een evenement tot de zonsopgang in het Groene Hart en productfoto’s voor in een webshop: onze fotografen leveren altijd goed beeld.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Bojoura Binnekamp

Schiet mooie foto’s voor mij


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Bojoura Binnekamp