Openingscampagne Lely Gym

Onze klant Lely, de internationale marktleider in melkrobots en andere innovatieve oplossingen voor melkveehouders, vroeg ons een spetterende openingscampagne te bedenken en realiseren voor Lely Gym. Lely Gym, denk je dan misschien? Ja, een éigen sportschool op de campus van Lely International. Daar droomt toch elke werknemer van?

De vraag.

Of wij een openingscampagne wilden verzorgen voor de opening van een geweldige gym? Nou, daar waren wij natuurlijk wel voor in! Deze unieke sportschool op de eigen campus van Lely, is natuurlijk een onderscheidende arbeidsvoorwaarde en draagt bij aan hun Great Place to Work doelstelling.

De oplossing.

Een eigen gym voorzien van alle gemakken en met ruimte voor groepslessen, cardio- en krachtapparaten­; wij snappen wel dat je daar als bedrijf interne ruchtbaarheid aan wil geven. Wij zijn aan de slag gegaan om het promotiemateriaal voor de openingsweek te maken en bedachten een passend concept met als slogan ‘Work hard, work out’.

We ontwikkelden posters, roll ups, servetjes voor bij de gezonde snacks, ballonnenbogen en bedachten een atletiekbaan als routebeschrijving richting de gym. Benieuwd? Check het campagnemateriaal op de foto’s hieronder. 

Het resultaat.

Tijdens de opening van de Lely Gym en er werd een breed scala aan try-out sessies aangeboden, zoals spinning, yoga, kickboksen maar ook workshops ademhalen mét ijsbad! Het was een daverend succes; alle medewerkers waren door de openingscamapge goed op de hoogte. De groepslessen en 1:1 sessies zijn de komende weken volgeboekt en ook van de fitness wordt veel gebruikt. Het door ons ontwikkelde promotiemateriaal Kan Lely het hele jaar door te gebruiken. Daar is onze klant erg blij. En wij dus ook!  

Wil jij ook meer aandacht voor je product, merk of bedrijf? Mail naar yvonne@vrhl.nl.