E-mailings zijn in veel gevallen de perfecte manier om je doelgroep te bereiken. Bijvoorbeeld als je bedrijven wilt bereiken waarvan de medewerkers allemaal een zakelijk e-mailadres hebben. En ook van veel grote consumentenmerken blijft e-mail een belangrijk onderdeel van de mediamix. Niet gek als je ziet dat de mogelijkheden van e-mail verder uitbreiden. Denk aan de mogelijkheden om je content af te stemmen op de behoefte van een specifieke ontvanger en om ook bewegend beeld aan je mailing toe te voegen.

Wil je meer weten?

E-mailadressen verzamelen

Belangrijk is natuurlijk wel om rekening te houden met de AVG; je mag niet iedereen zomaar mailen. Wij denken mee hoe je legaal aan relevante e-mailadressen komt en die op de juiste manier gebruikt.

Van ontwerp tot verzending

We bedenken slimme manieren om jouw mailing zo effectief mogelijk te maken. Maken we een flitsende e-mail die je aanbod op de beste manier presenteert? Of is het in jouw geval juist slim om een minimalistische mail te versturen vanuit een medewerker die vertrouwen uitstraalt? We brainstormen, ontwerpen en schrijven.

Landingspagina

Wil je dat jouw klanten n.a.v. jouw nieuwsbrief uitkomen op een webpagina waar ze direct vinden wat ze zoeken? Maak dan gebruik van een landingspagina! Een landingspagina zorgt voor meer conversie.

Marketing automation

Automatisch een mail versturen, naar de juiste persoon en op het juiste moment. Dat kan met marketing automation, wij werken hiervoor samen met Spotler. Bijvoorbeeld als iemand jarig is, maar ook een opvolgmail naar alleen de mensen die in je eerste mailing niet hebben doorgeklikt (of juist wel) is mogelijk.

Projecten op dit gebied

Brainstorm?

Liever direct contact?

Denk mee over mijn e-mailing


*Je zit helemaal nergens aan vast, zo mag je uiteindelijk ook afzien van de afspraak. Daarnaast gebruiken we je telefoonnummer alleen om te bellen voor het maken van de afspraak en gebruiken we je emailadres alleen voor het versturen van de afspraakbevestiging.

Meer weten.

profilepicture

Jan Verheul

profilepicture

Manon Louwers