Dan maak je maar zin!

Orange Wellness Club: dé sportschool met goede fitnessinstructeurs, personal trainers, groepslessen, een heerlijke sauna, een lounge bar, geweldige massages, een voedingscoach en meer. Wij mochten meerdere keren in beweging komen voor onderstaande mooie projecten:

Orange Juice

Voor de Orange Juice-nieuwsbrief verzorgden we de totale redactie, schreven we de teksten, deden we interviews met personeel en klanten, schoten we de foto’s en deden we de vormgeving. Het resultaat:

OranjeJuice

Facebook advertisement

Facebook telt meer dan 800 miljoen gebruikers die dagelijks inloggen. Daarom is het een effectief marketingmiddel voor bedrijven zoals Orange. Adverteren op Facebook is vanwege de combinatie tussen het aantal gebruikers en de specifieke segmentatiemethoden heel interessant: je bereikt je doelgroep en verhoogt je naamsbekendheid, betrokkenheid en conversie. Voor Orange hebben we onderstaande twee advertenties ingezet. Deze werden getoond aan personen tussen de 25 en 55 jaar, wonend in Alphen aan den Rijn met de interesses sauna, fitness en sporten. Hiermee bereikten we ruim 13.000 personen.

Advertentie 1 Advertentie 2

De Facebook statistieken lieten zien dat de rechter advertentie iets beter scoorde dan de linker. In het geval dat de ene advertentie het veel slechter doet dan de ander, zullen we de advertentie met het minste bereik stopzetten, zodat het budget alleen naar de goedwerkende advertentie gaat. Zo bereiken we het beste resultaat.

E-mailing

Om de nieuwjaarsaanbieding van Orange Wellness Club extra onder de aandacht te brengen, maakten we een nieuwsbrief en verstuurden we die naar oud-leden.

E-mailing

Abri’s

Deze twee door ons vormgegeven posters hingen in verschillende abri’s in Alphen aan den Rijn.

Abri's

Zadelhoesjes

Om nog meer op te vallen op straat, ontwierpen we dit oranje zadelhoesje. De zadelhoesjes zijn uitgedeeld bij Orange Wellness Club én om de zadels van fietsen gedaan in de fietsenstalling bij het trein- en busstation van Alphen aan den Rijn.

Zadelhoesjes

Kun jij ook hulp gebruiken bij het bedenken van een ijzersterke campagne, een mooie folder of Facebook Advertisement? Neem contact met ons op!